לגלגל לכם משהו? |

מתכוני ספרינג-רול

ספרינג־רול, האבות הקדמונים והעדינים של האגרול, הם פתרון גאוני לאירוח קיצי. המילוי עטוף בעלי אורז, אין שום שלב של טיגון ואוכלים אותם עם מטבל. אפשר גם כקינוח

שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקים

ספרינג־רול — המאכל הטעים והאסתטי הזה החל את דרכו בסין העתיקה, שם הוא נקרא צ'אן ג'ן (chun juan) שפירושו, כמו באנגלית, גליל האביב. זאת בשל השימוש במלית מעודנת שהכילה ירקות אביב מאודים קלות, עטופים בציפוי דק. המאכל הסיני העתיק, שסימל בתקופת שושלת טאנג את תחילת חגיגות ראש השנה הסיני, נדד במהרה למטבחי המדינות השכנות והפך לאחד המאכלים הנפוצים והאהובים במטבח האסיאתי.

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ