בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
 

אתם מחוברים לאתר דרך IP ארגוני, להתחברות דרך המינוי האישי

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

לגלגל לכם משהו?

מתכוני ספרינג-רול

ספרינג־רול, האבות הקדמונים והעדינים של האגרול, הם פתרון גאוני לאירוח קיצי. המילוי עטוף בעלי אורז, אין שום שלב של טיגון ואוכלים אותם עם מטבל. אפשר גם כקינוח

6תגובות

ספרינג־רול — המאכל הטעים והאסתטי הזה החל את דרכו בסין העתיקה, שם הוא נקרא צ'אן ג'ן (chun juan) שפירושו, כמו באנגלית, גליל האביב. זאת בשל השימוש במלית מעודנת שהכילה ירקות אביב מאודים קלות, עטופים בציפוי דק. המאכל הסיני העתיק, שסימל בתקופת שושלת טאנג את תחילת חגיגות ראש השנה הסיני, נדד במהרה למטבחי המדינות השכנות והפך לאחד המאכלים הנפוצים והאהובים במטבח האסיאתי. הגרסה הסינית לספרינג־רול, הידועה גם בשם אגרול, עבה יחסית ועשויה מדפי חיטה. היא ממולאה בירקות ובבשר, עוברת טיגון עמוק ומוגשת ברוטב סמיך,...



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו