לגלגל לכם משהו?

מתכוני ספרינג-רול

ספרינג־רול, האבות הקדמונים והעדינים של האגרול, הם פתרון גאוני לאירוח קיצי. המילוי עטוף בעלי אורז, אין שום שלב של טיגון ואוכלים אותם עם מטבל. אפשר גם כקינוח

שתפו בפייסבוק
שתפו כתבה במיילשליחת הכתבה באימייל
שתפו כתבה במיילשליחת הכתבה באימייל
מעבר לטוקבקיםכתוב תגובה
הדפיסו כתבה

ספרינג־רול — המאכל הטעים והאסתטי הזה החל את דרכו בסין העתיקה, שם הוא נקרא צ'אן ג'ן (chun juan) שפירושו, כמו באנגלית, גליל האביב. זאת בשל השימוש במלית מעודנת שהכילה ירקות אביב מאודים קלות, עטופים בציפוי דק. המאכל הסיני העתיק, שסימל בתקופת שושלת טאנג את תחילת חגיגות ראש השנה הסיני, נדד במהרה למטבחי המדינות השכנות והפך לאחד המאכלים הנפוצים והאהובים במטבח האסיאתי.

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ