מתכונים |

לימור תירוש לא הולכת על ביצים

נכנסתי לטריטוריה לא מוכרת, שאין בה קמח, סוכר, שמן וביצים, ויצאתי אחרי כמה ניסיונות כושלים עם עוגיות טבעוניות מעולות. ללא גלוטן, מיותר לציין

שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקים

השבוע החלטתי לעשות את הלא־ייאמן ולאפות עוגיות טבעוניות שהן ללא קמח וללא סוכר וגם ללא שמן, ושיהיו טעימות. נשמע מופרך. הרי חלק מהסוד של עוגיות טעימות הוא פריכות הבצק שנוצרת משילוב נכון של חמאה וקמח, ומהאווריריות שמעניקות הביצים. הוסיפו לזה את הצורך בחומר שיאחד את התערובת — נכון, ביצים ושומן — ותקבלו טעימה מהבעייה.

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ