בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
${m.global.stripData.hideElement}
 

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לשבוע בלבד - מינוי לאתר ב-50% הנחה  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מתכונים

לימור תירוש לא הולכת על ביצים

נכנסתי לטריטוריה לא מוכרת, שאין בה קמח, סוכר, שמן וביצים, ויצאתי אחרי כמה ניסיונות כושלים עם עוגיות טבעוניות מעולות. ללא גלוטן, מיותר לציין

8תגובות
לימור לניאדו תירו

השבוע החלטתי לעשות את הלא־ייאמן ולאפות עוגיות טבעוניות שהן ללא קמח וללא סוכר וגם ללא שמן, ושיהיו טעימות. נשמע מופרך. הרי חלק מהסוד של עוגיות טעימות הוא פריכות הבצק שנוצרת משילוב נכון של חמאה וקמח, ומהאווריריות שמעניקות הביצים. הוסיפו לזה את הצורך בחומר שיאחד את התערובת — נכון, ביצים ושומן — ותקבלו טעימה מהבעייה. היו ברשותי סילאן, מייפל, טחינה גולמית, ממרח שקדים, תמרים, אגוזים, שקדים, שומשום, קוקוס, פצפוצי אורז מלא, אבקת קקאו איכותית ושוקולד מריר, חומרי גלם בריאים וטעימים, והיידה — נכנסתי...

קבלו גישה מלאה לכל תכני הארץ באתר ובסמארטפון



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו