בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
 

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מתכון

תקופת צינון: מרקים קרים לקיץ חם

כשהכל נעשה חם ומנומנם, זו שעתם של המרקים הקרים: מגספאצ'ו אנדלוסי ועד בורשט ומרק קישואים ושקדים. קלים, מרווים, וצופנים כמה סודות

תגובות

כבר כמה שבועות, ובלי קשר לדכדוך המלחמה, השוק במצב רוח עצל. הרוכלים מנומנמים משהו וגם לירקות, לפירות ולעשבי התיבול קשה לשרוד את החום הקשה. מה שיוצר הלך רוח דומה גם במטבח, המחפש לו בקצב אטי מזונות צוננים וקלים להכנה. המרקים הקרים הם דוגמה נפלאה למזון שכזה, קל, קריר, פשוט וטעים טעים. המפורסם מכולם הוא אולי הגספאצ'ו האנדולוסי שמוריד את הטמפרטורה של תושבי ספרד בימי הקיץ הלוהטים. הוא מכיל לחם ישן, עגבניות בשלות, שום, שמן זית וחומץ שרי חרז. החומץ המשובח והעדין, שהוא בעצם סוד טעמו של המרק, מיוצר בספרד...



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו