בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
 

אתם מחוברים לאתר דרך IP ארגוני, להתחברות דרך המינוי האישי

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

גפן במובן גפן

זה הזמן לרקוח מטעמים מענבים שחורים

המראה של אשכולות ענבים מבושלים הוא מן המגרים ביותר שיש. מהענבים השחורים אפשר גם לרקוח ריבות ושלל מטעמים

תגובות

בכל קיץ אני מחכה להם, לאשכולות הענבים השחורים שטעמם עמוק ומתוק ומרקמם פציח. בילדותי היה רק סוג אחד, המוסקט, ונהגנו לאכול את הענבים הקרים והמתוקים לצד חריצי גבינות מלוחות ואגוזי מלך, בשעת אחרי צהריים מנומנמת של שבת קיצית לאחר הבילוי בים. אני זוכרת את כולנו אוכלים בתאווה ענב ענב ופולטים את החרצנים לצלחת משותפת, וכולנו שזופים כהוגן, עם עיניים אדומות מהחול וממליחות הים. כילדה כל חלומי היה לאכול אשכול שכזה בלי טעם החרצנים המריר. זה לקח כמה שנים, אבל לבסוף הם הגיעו, ענבים שחורים ומתוקים ללא חרצנים,...



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו