עוגיות טוויל: דקות של תהילה

עם אגוזים או שקדים, תפוזים, לימון או שוקולד: הטְווילים הם עוגיות דקיקות, פריכות וריחניות שהכנתן זריזה וניתן לעצב אותן כשהן יוצאות חמות מהתנור

שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקים

יש קסם מיוחד לעוגייה הזו, דקיקה, פריכה ומלאה בניחוחות עדינים. טְוויל (tuile) היא עוגייה שעוביה מעט יתר מעובי נייר, הנאפית זמן קצרצר בתנור ומוגשת לצד הקפה או כתוספת שמקשטת קינוחים. הצרפתים, אומני הפטיסרי המהוללים, פיתחו מיומנות מעוררת התפעלות בהכנת טווילים ריחניים במגוון צורות וטעמים. שלא כשאר העוגיות הפריכות, בשל דקיקותה נשארת הטוויל פריכה רק זמן קצר ולכן מומלץ להכין אותה שעות ספורות לפני הארוחה.

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ