טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מתכון

פסטייה, אהובתי

פעם בשנה באותה השעה, בארוחה האחרונה בסוכה, תמיד חיכינו לכוכבת החג: גבוהה, יפהפייה, עם מעטה בצק שחום־מתפצפץ ומלית עוף שופעת טעמים. ההכנה קצת מורכבת, אבל התוצאה מצדיקה את המאמץ

תגובות

בילדותי, הפסטייה ("מאפה קטן", בלטינית) נאפתה פעם בשנה בארוחה האחרונה לפני פירוק הסוכה. אני זוכרת את הארוחה הזו, שחזרה על עצמה מדי שנה — ערב בהיר של תחילת הסתיו, מעט קריר, וכל הילדים עטופים בשמיכות פיקה, ישובים צפופים מסביב לשולחן העץ שבסוכה. על השולחן פרושה שעוונית פרחונית ועליה מיני צלחות קטנות מלאות בסלטים מבושלים: סלט גזר בכמון, סלט עלי מנגולד בשום ופלפלים יבשים, סלט סלק וחומוס, סלט תפוזים וזיתים, מטבוחה חריפה וחלה גדולה ומתוקה שסופגת ומנגבת את כל הרטבים העשירים. ואז הוגשה כוכבת החג,...



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות