בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
 

אתם מחוברים לאתר דרך IP ארגוני, להתחברות דרך המינוי האישי

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מינחה מרוקאית: שלושה סלטים מפעם

הכנה פשוטה, בישול ארוך, תבלינים טריים. שלושה סלטים משולחן המזה המרוקאי האותנטי, עם הריחות והטעמים ההם

6תגובות

בשבוע שעבר סיפרתי בקצרה על שולחן סלטי החג המרוקאיים שליווה את הפסטייה. קיבלתי בקשות רבות לפרסם את המתכונים האלה בגרסתם האותנטית, ללא תוספות מודרניות, ומי כמוני מבינה את הבקשה: גם אני מתגעגעת מדי פעם לטעמים, לריחות ולהגשה הפשוטה ההיא. האופן שבו הכינו נשות המזרח (המטבח המרוקאי הביתי נשלט ברובו על ידי נשים) את שולחן המזה המרוקאי לא השתנה במשך מאות שנים. תורת המתכונים עברה מאם לבת והן התייחסו אליה כמעט כאל תורה קדושה. העיקרון פשוט: ירקות שזקוקים למעט מאוד תשומת לב אך מבושלים זמן ממושך (כדי...



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו