בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
 

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

עוגות

כתום זה המתוק החדש

הוא הופך את העוגה ללחה, אוורירית ומתוקה במידה. עכשיו כשהסוכר יורד מגדולתו אפשר לחזור אל המלך הטבעי שתמיד היה שם. אין כמוהו גזר

תגובות
לימור לניאדו תירו

שמחתי לגלות בביקור השבועי בשוק שראשוני ירקות ופירות החורף כבר כאן: עדיין בוסריים משהו, אבל רעננים, צעירים ומלאים בניחוחות של אדמה רטובה. הראשונים שאספתי לעגלה היו הגזרים: קטנטנים, צעירים, בטעם עמוק ומתוק וצבע כתום בוהק. בעבר הרחוק, הרבה לפני שמרקו פולו הביא את הסוכר לאירופה מן המזרח, כבשה מתיקות הגזר את לב ההמונים והם השתמשו בו כממתיק טבעי להעשרת עוגות ולחמים. עם השנים ועם התפשטות הסוכר נשכחה מלב העדינות של הגזר לטובת מתיקותו העזה של המלך החדש. אבל העולם הוא עגול וגם החיים כידוע מעגליים...



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו