בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
 

אתם מחוברים לאתר דרך IP ארגוני, להתחברות דרך המינוי האישי

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מתוק המלוח

אין כמו טריאקי בהכנה ביתית

בשיפודי יאקיטורי, בנודלס עוף ופטריות או כפתרון מהיר ונפלא למנות אחרות באמצע השבוע. רוטב טריאקי ביתי הוא קל להכנה וטעים פי כמה מהתעשייתי

4תגובות

הכנת רוטב טריאקי ביתי היא משימה קלה במיוחד והוא טעים הרבה יותר מזה התעשייתי. אני אוהבת להכין צנצנת גדולה מהרוטב הסמיך והכהה הזה, שטעמו נע בין מליחות למתיקות מענגת ואז יש לי פתרון נפלא למנות של אמצע השבוע, כשאין זמן להכנות מסובכות ולקניות מרובות. השם טריאקי מורכב מ"טרי" שפירושו ביפנית סירופ חלק ומבריק, ו"יאקי" שפירושו גריל או הקפצה. את האיכות הסירופית הסמיכה מקבלים מחימום המרכיבים יחד והמסת הסוכר עד שהפך לקרמל. השימוש העיקרי ברוטב טריאקי ביפן הוא כמשרה לדגים, פירות ים, בשר בקר וחזיר. העיקרון...



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו