בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
 

אתם מחוברים לאתר דרך IP ארגוני, להתחברות דרך המינוי האישי

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

אל תחמיצו

עדינות היא שם המשחק בחמוצים יפניים

עגבניות שרי, מלפפונים, כרובית, גזר וסלרי - החמוצים בשיטה היפנית ממש לא מזכירים את אלה שלנו. טבילה קצרה בחומץ אורז משאירה אותם פריכים ועם טעם וצבע קרובים למקור

תגובות

היפנים לא מרבים לאכול ירקות טריים ואין להם כמעט סלטים טריים בתפריט המסורתי שלהם. ובכל זאת הירקות תופסים במטבח היפני מקום מרכזי: מאודים, מוקפצים, מטוגנים או מבושלים — ומוחמצים. הירקות המוחמצים הם נדבך חשוב במטבח הזה כי נהוג לפתוח כל ארוחה יפנית בקערת ירקות מוחמצים, לפתיחת התיאבון וניקוי החך. סוגי החמוצים במטבח היפני הם רבים, ומשתנים לפי העונה וסוג הארוחה. בשבילנו, המערביים, קצת מוזר לקרוא לחמוצים היפניים "חמוצים", משום שאנו רגילים לירקות ששהו זמן ממושך בתחמיץ, משמע איבדו את הטריות שלהם —...



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו