בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
${m.global.stripData.hideElement}
 

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לשבוע בלבד - מינוי לאתר ב-50% הנחה  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מתכונים

אם כך אולי נברח לצ'ילי

אם התייאשתם מהרוטב המיובא, התעשייתי והמתוק מדי, תוכלו להכין בקלות רוטב צ'ילי טבעי וטעים שישביח תבשילים שונים, מדגים ובשר עד פסטה ושקשוקה

9תגובות

הרעיון מאחורי רוטב הצ'ילי האסיאתי המתוק הוא גאוני: שילוב טעמים מעולמות שונים — מתוק, חריף וחמוץ — היוצרים טעם חדש, אוממי (המכונה הטעם החמישי), שדי בתוספת קטנה ממנו לשדרג מנות רבות. הבעיה היא שהבקבוק המיובא עתיר חומרי שימור. הוסיפו לזה את מתיקותו המוגזמת ואת העובדה שהחריפות בו לא תמיד מספקת לאזן טעמים, ותקבלו רעיון אדיר שלא מומש במלואו. הכנת רוטב צ'ילי מתוק ביתי היא משימה פשוטה ומהירה ואפשר להכין צנצנת גדולה ממנו ולשמור במקרר כמה חודשים. כמכורה ותיקה לרוטב הזה ולאותו טעם החמישי, אני מכינה...

קבלו גישה מלאה לכל תכני הארץ באתר ובסמארטפון



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו