הסלטים שעושים את החורף

עשבי תיבול טריים, חסות למיניהן, ירקות שורש והרבה פירות הדר: השפע החורפי מאפשר להכין סלטים מרעננים, שונים מאלה המוּכרים

שתפו בפייסבוק
שתפו כתבה במיילשליחת הכתבה באימייל
שתפו כתבה במיילשליחת הכתבה באימייל
מעבר לטוקבקיםכתוב תגובה
הדפיסו כתבה

המטבח הים־תיכוני מבורך בחומרי גלם משובחים. שפע של ירקות, עשבי תיבול, פירות ושורשים עומדים לרשותנו. ההיצע רב והתוצרת לרוב טרייה וטובה. היופי במטבח שלנו טמון ביבול המשתנה לאורך חודשי השנה. כל עונה מתהדרת בגידולים שלה, ובשלן טוב הוא בשלן שמעז לשנות ולהתגמש בהתאם לחומרי הגלם שהעונה מביאה.

החורף כאן משופע בעשבי תיבול טריים, במיני חסות שונים, בשורשים מוצקים ובפירות הדר: פומלות, תפוזים, תפוזי דם, קומקווט, אשכוליות צהובות ואדומות, לימונים, לימונים ננסיים וקלמנטינות מתוקות. חומרי גלם נהדרים, שאפשר להתקין מהם סלטים מרעננים שהם קצת אחרים מאלה שאנו מורגלים בהם.

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ