בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
 

אתם מחוברים לאתר דרך IP ארגוני, להתחברות דרך המינוי האישי

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

הסלטים שעושים את החורף

עשבי תיבול טריים, חסות למיניהן, ירקות שורש והרבה פירות הדר: השפע החורפי מאפשר להכין סלטים מרעננים, שונים מאלה המוּכרים

תגובות
לימור לניאדו תירו

המטבח הים־תיכוני מבורך בחומרי גלם משובחים. שפע של ירקות, עשבי תיבול, פירות ושורשים עומדים לרשותנו. ההיצע רב והתוצרת לרוב טרייה וטובה. היופי במטבח שלנו טמון ביבול המשתנה לאורך חודשי השנה. כל עונה מתהדרת בגידולים שלה, ובשלן טוב הוא בשלן שמעז לשנות ולהתגמש בהתאם לחומרי הגלם שהעונה מביאה. החורף כאן משופע בעשבי תיבול טריים, במיני חסות שונים, בשורשים מוצקים ובפירות הדר: פומלות, תפוזים, תפוזי דם, קומקווט, אשכוליות צהובות ואדומות, לימונים, לימונים ננסיים וקלמנטינות מתוקות. חומרי גלם נהדרים, שאפשר...



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו