בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
 

אתם מחוברים לאתר דרך IP ארגוני, להתחברות דרך המינוי האישי

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

הזמן הכתום

הקינוח הכי חורפי: שלוש עוגות תפוזים לימים גשומים

קשה להתחרות בניחוחן המשכר ובטעמן החורפי של עוגות התפוזים. רק אל תשכחו לחפש כאלה שזה עתה נקטפו

11תגובות

אני זוכרת היטב את ריח עוגת התפוזים של אמי. בחוץ קר וגשום ואני חוזרת מבית ספר במעיל רטוב ומגפי גומי מוכתמים בבוץ ישר למטבח, אל עבר העוגה שאהבתי יותר מכל. העוגה הגבוהה חיכתה, מדיפה ריח תפוזים טריים, חמימה ורכה, עם אבקת סוכר בזוקה מעל. ואמי בחצי חיוך וחצי כעס: "לימור, קודם ארוחת צהריים, אחר כך קינוח" ואני כהרגלי לא שומעת. גם היום זה קורה לי: כשאני רואה עוגה שווה אני חייבת להתחיל את הארוחה עם ביס מתוק ורק אחר כך אפשר לאכול. יש אינסוף מתכוני עוגות תפוזים. אני אוהבת בעיקר אלה שבהן טעם התפוזים...



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו