בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
 

אתם מחוברים לאתר דרך IP ארגוני, להתחברות דרך המינוי האישי

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

לקראת ט"ו בשבט

פגישות מרגשות בין שוקולד לפירות מיובשים

השילוב של פירות מיובשים ושוקולד יוצר חוויית־טעמים מלאה וססגונית

תגובות

יש משהו משמח במפגש שבין שוקולד לפירות מיובשים, יחד הם מצטרפים לחוויית־טעמים מלאה וססגונית. לפירות היבשים מתיקות שמשתלבת היטב במרירות השוקולד, והמרקם הצמיגי והדחוס שלהם משלים את הרכות שבשוקולד. ברוב המקרים תוספת קטנה של אלכוהול תשלים ותמזג את עושר הטעמים לכדי עונג אמיתי. לטעמי, לכל פרי מיובש יש סוג אלכוהול המתאים לו. למשל: דבלים (תאנים מיובשות) ישתלבו נהדר עם אמרטו, תמרים עם פורט (יין שרי מתוק), צימוקים עם רום או סאקה, משמשים מיובשים עם ויסקי ושזיפים עם קוניאק או פורט. פירות מיובשים — הלהיט של...



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו