לקראת ט"ו בשבט |

פגישות מרגשות בין שוקולד לפירות מיובשים

השילוב של פירות מיובשים ושוקולד יוצר חוויית־טעמים מלאה וססגונית

שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקים

יש משהו משמח במפגש שבין שוקולד לפירות מיובשים, יחד הם מצטרפים לחוויית־טעמים מלאה וססגונית. לפירות היבשים מתיקות שמשתלבת היטב במרירות השוקולד, והמרקם הצמיגי והדחוס שלהם משלים את הרכות שבשוקולד. ברוב המקרים תוספת קטנה של אלכוהול תשלים ותמזג את עושר הטעמים לכדי עונג אמיתי. לטעמי, לכל פרי מיובש יש סוג אלכוהול המתאים לו. למשל: דבלים (תאנים מיובשות) ישתלבו נהדר עם אמרטו, תמרים עם פורט (יין שרי מתוק), צימוקים עם רום או סאקה, משמשים מיובשים עם ויסקי ושזיפים עם קוניאק או פורט.

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ