בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
 

אתם מחוברים לאתר דרך IP ארגוני, להתחברות דרך המינוי האישי

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מה קורה כשהחברה הכי טובה נהפכת לטבעונית

לבשלנית שחברתה הטובה נהיית טבעונית אין ברירה: היא נכנסת למטבח ובוראת מתכוני חורף מתאימים וטעימים

15תגובות
 תבשיל של חומוס,  דלעת, כרובית וטופו
לימור לניאדו תירו

ידעתי שזה יקרה, זה רק עניין של זמן עד אשר אֵתי, החברה הכי טובה שלי, תהפוך לטבעונית. אז מה כל כך נורא, תגידו? באמת לא נורא, נהפוך הוא, עכשיו היא עוד יותר מלאך, אבל לי לא קל עם שינויים. אתי ואני יחד כבר 15 שנה, צמודות לטוב ולרע, ומהיום שהכרנו ידענו שזה לעד. אני כבר די הרבה זמן מתעלמת מהסימנים, אבל הם היו שם, וככל שעבר הזמן זה נהיה ברור יותר. זה התחיל בדברים הקטנים של החיים, כמו לעצור ליד כל כלב או חתול רחוב בטיול השבועי שלנו בשדרה: "תראי איזה מסכן הוא", או "אוי, הוא לא אכל כלום כבר ימים",...



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו