דברים שעשיתי עם גרגירי חומוס

שקשוקה, מרק, פיצוחים אינספור דברים אפשר ורצוי להכין מגרגירי חומוס

שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקים

קצת קשה להאמין אבל חומוס טוב, כזה כמו בחומוסיות השוות, אכלתי רק בגיל 20. איך קורה כזה דבר, תשאלו? אז אצלנו בבית לא הכינו ולא קנו אף פעם ממרח חומוס, הדבר הכי קרוב לזה היה קערת פול חם שהוגש בצהרי שבת לצד פיתות חמות וסלט צנון חריף.

את ממרח החומוס הראשון שלי טעמתי בטיול בצופים והוא היה מקופסת שימורים. זה היה כל כך נורא, שסירבתי במשך שנים לטעום מהדבר הזה שוב (אל תדאגו, מאז מצבי השתפר פלאים וכמעט שאין שבוע בלי מסבחה חמה). חומוס היה קיים בשבילי רק בצורת גרגירים שלמים, והם הופיעו במרקים, בסלטים, בקציצות, בחמין, בממולאים וכפיצוחים חמים.

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ