בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
 

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

דברים שעשיתי עם גרגירי חומוס

שקשוקה, מרק, פיצוחים אינספור דברים אפשר ורצוי להכין מגרגירי חומוס

6תגובות

קצת קשה להאמין אבל חומוס טוב, כזה כמו בחומוסיות השוות, אכלתי רק בגיל 20. איך קורה כזה דבר, תשאלו? אז אצלנו בבית לא הכינו ולא קנו אף פעם ממרח חומוס, הדבר הכי קרוב לזה היה קערת פול חם שהוגש בצהרי שבת לצד פיתות חמות וסלט צנון חריף. את ממרח החומוס הראשון שלי טעמתי בטיול בצופים והוא היה מקופסת שימורים. זה היה כל כך נורא, שסירבתי במשך שנים לטעום מהדבר הזה שוב (אל תדאגו, מאז מצבי השתפר פלאים וכמעט שאין שבוע בלי מסבחה חמה). חומוס היה קיים בשבילי רק בצורת גרגירים שלמים, והם הופיעו במרקים, בסלטים,...



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו