בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
 

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

איך אתם אוהבים את הברוקולי שלכם?

מפגש ראשוני עם ברוקולי אחרי שנים של הימנעות מרצון זימן הפתעה נהדרת. בייחוד כשכל מה שנדרש זה לבשל אותו קצרות ולשדך לו רוטב סמיך

12תגובות

מודה, רק לאחרונה למדתי לאהוב ברוקולי. אני יודעת שהוא מאוד בריא, וממש כדאי לאכול ממנו, אבל היה לי די קשה עם טעמו הדומיננטי. כל זה נגמר באחת, כאשר טעמתי טעם של ברוקולי צעיר, ישר מהאדמה, רענן ומלא בטעמים עדינים להפליא. אני גרה ביפו, אין ספק שזו חגיגה לכל מי שאוהב לבשל ולאכול. במרחק קצר מהבית שלי אני מגיעה למוחמד הירקן שמוכר את כל סוגי ירקות הבאלדי שאפשר לחלום עליהם; תמיד טריים עם ריח של אדמה וגשם; ולחמיס הדייג שמביא לי דגי ים שדגו אותם הבוקר; וזלמן הקצב הוותיק, שהוא מהיחידים בארץ שמוכר עגל חלב...



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו