איך אתם אוהבים את הברוקולי שלכם?

מפגש ראשוני עם ברוקולי אחרי שנים של הימנעות מרצון זימן הפתעה נהדרת. בייחוד כשכל מה שנדרש זה לבשל אותו קצרות ולשדך לו רוטב סמיך

שתפו בפייסבוק
שתפו כתבה במיילשליחת הכתבה באימייל
שתפו כתבה במיילשליחת הכתבה באימייל
מעבר לטוקבקיםכתוב תגובה
הדפיסו כתבה

מודה, רק לאחרונה למדתי לאהוב ברוקולי. אני יודעת שהוא מאוד בריא, וממש כדאי לאכול ממנו, אבל היה לי די קשה עם טעמו הדומיננטי. כל זה נגמר באחת, כאשר טעמתי טעם של ברוקולי צעיר, ישר מהאדמה, רענן ומלא בטעמים עדינים להפליא.

אני גרה ביפו, אין ספק שזו חגיגה לכל מי שאוהב לבשל ולאכול. במרחק קצר מהבית שלי אני מגיעה למוחמד הירקן שמוכר את כל סוגי ירקות הבאלדי שאפשר לחלום עליהם; תמיד טריים עם ריח של אדמה וגשם; ולחמיס הדייג שמביא לי דגי ים שדגו אותם הבוקר; וזלמן הקצב הוותיק, שהוא מהיחידים בארץ שמוכר עגל חלב לאוסובוקו ונקניקיות שוות; וחליל מאבו־חילווה עם העוף הכי טרי והטלאים הקטנטנים, תוסיפו לזה את דני מ"מאיר פיצוחים" שמוכר תבלינים, אגוזים, קטניות ופירות מיובשים מעולים (דני עושה את המרציפן הכי טעים שאני מכירה) ואת אבנר ורמי שהם המקור שלי לאטריות קדאיף דקיקות — ותבינו כמה כיף וקל לבשל פה.

תגיות:

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ