בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
 

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מרקים תאילנדיים: מתוק וחריף נפגשים בצלחת

המרקים התאילנדים אמנם מחייבים הצטיידות מוקדמת בחומרי יסוד שלא נמצאים בכל מטבח, אבל התמורה נהדרת ומצדיקה את המאמץ

8תגובות

המטבח התאילנדי הוא קרוב לוודאי המטבח הכי מתאים (אחרי המטבח הים תיכוני) למזג האוויר ולחיך הישראלי. הוא מהיר, חריף, בריא, קל לעיכול ופשוט להכנה. המרקים התאילנדיים, כמו שאר המנות במטבח היפהפה הזה, קלים להרכבה, ומה שמפתיע בהם הוא שזמן הבישול שלהם קצר באופן מפתיע (בניגוד למרקים הקלאסיים המוכרים), כדי לשמור על מרקם הירקות הפריך ועל עושר הטעמים שבהם. שם המשחק הוא שמירה על האיזון בין ארבעת הטעמים הבסיסיים - את הטעם החמוץ מקבלים על ידי שימוש במיץ ליים, למון גראס ועלי קפיר; את החריף - על ידי מחיות הקארי...



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו