לימור לניאדו תירוש

לפני 40 שנה לא היתה בארץ פסטה. אבל כן היה מקרוני - צינורות עבים וחלולים, מעט ספוגיים ואהובים מאוד על כל הילדים. למיטב זיכרוני המתכון הפופולרי בבתים של אז היה רסק עגבניות מטוגן בשמן עם מלח ופלפל והוא עטף את המקרוני (שהיו לרוב מבושלות יתר על המידה) ברוטב חלק, אדום וסמיך. ואני אהבתי את זה, אוחח כמה שאהבתי. אבל עוף לא אהבתי. אמי ניסתה להכין לי אותו בכל מיני צורות אך הייתי סרבנית עוף די עקשנית. העוף היחיד שהסכמתי לאכול היה העוף שבחמין מקרוני - שחום, מעט שרוף ומלא בטעמים של המקרוני האהובות עלי כל כך.

לחצו על הפעמון לעדכונים בנושא:

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ