בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
 

אתם מחוברים לאתר דרך IP ארגוני, להתחברות דרך המינוי האישי

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

זה בדיוק הזמן לחמין מקרוני

למרבה הפלא, חמין מקרוני אינו המצאה פרטית של אמא שניסתה נואשות שבתה תאכל קצת עוף. שני מתכונים למאכל אהוב, שמתאים בדיוק לחודש שלפני פסח

3תגובות

לפני 40 שנה לא היתה בארץ פסטה. אבל כן היה מקרוני - צינורות עבים וחלולים, מעט ספוגיים ואהובים מאוד על כל הילדים. למיטב זיכרוני המתכון הפופולרי בבתים של אז היה רסק עגבניות מטוגן בשמן עם מלח ופלפל והוא עטף את המקרוני (שהיו לרוב מבושלות יתר על המידה) ברוטב חלק, אדום וסמיך. ואני אהבתי את זה, אוחח כמה שאהבתי. אבל עוף לא אהבתי. אמי ניסתה להכין לי אותו בכל מיני צורות אך הייתי סרבנית עוף די עקשנית. העוף היחיד שהסכמתי לאכול היה העוף שבחמין מקרוני - שחום, מעט שרוף ומלא בטעמים של המקרוני האהובות עלי כל...



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו