גלוטן אאוט, קמח קוקוס אין: איך להכין לחם ללא גלוטן

עם ערמונים ורוזמרין, דלעת או טחינה — לחם ללא גלוטן, שגם לא דורש לישה והתפחה, הוא תענוג אמיתי. לגזור ולשמור לפסח

שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקים

את מאיה הכרתי לפני שמונה שנים על רחבת הריקודים; ככה פתאום באמצע מסיבה נעמדה מולי נערה יפהפייה עם חיוך כובש והתחילה לרקוד אתי בטבעיות כאילו אנחנו יחד כבר שנים. כמעט שלא דיברנו בשעות האלה, רק רקדו וחייכנו זו לזו. ולא היה צריך יותר מזה, שתינו הבנו שנרקמת פה חברות נדירה שמבוססת על כימיה טהורה ושמחה אמיתית. רק בסוף הערב גילינו שהיא צעירה ממני ב-10 שנים ושהיא גרה ביפו במרחק של דקת הליכה ממני. מאז מאיה מבקרת אותי כמעט כל יום, היא הראשונה לדעת מה מתבשל ואת השאריות היא לוקחת בקופסאות הביתה, כי היא שונאת לבשל.

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ