כל סודות ההכנה של קובה עיראקית עסיסית

יום לימודים ארוך אצל ויולט עיני בת ה-84, חברת אסכולת "עושים ככה ושמים ככה, רואים לפי העין", הוליד מתכונים לקובות משובחות. כלומר דקיקות כדוגמניות ומלאות בטעמים

שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקים

כבר הרבה זמן אני רוצה ללמוד איך להכין קובות, אבל כאלה שהציפוי שלהן יהיה דק כנייר והמילוי עשיר בטעמים, נוטף ועסיסי. וכמו הרבה דברים טובים, גם זה הגיע אלי בהפתעה. אביב השכנה דפקה על הדלת שלי וסיפרה שהלכה לסדנת בישול כדי ללמוד איך להכין קובות. באותה נשימה היא סיפרה שלאכזבתה, מנחת הסדנה, שהיתה אמורה להיות בת־סמכא בתחום, הוציאה מתחת ידיה קובות עבות, כבדות ולא טעימות. רק אז הבינה הנערה (היא בת 55, וכבר סבתא) איזה אוצר יש לה בבית; אמא שלה עושה קובות שלא מהעולם הזה, עם ציפוי דקיק ומילוי הרבה יותר טעים מכל מה שהיא מכירה.

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ