בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
 

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

וחרוסת שוקולד אכלתם כבר?

בין כוס ראשונה לשנייה ובין מנה רביעית לחמישית יש לחרוסת מעמד משלה בשולחן הסדר. איך אפשר לשדרג אותה אפילו יותר וגם לשפר באמצעותה מתכונים אחרים

3תגובות

לא מעט אנשים מחכים בסדר פסח דווקא לחרוסת. לרוב המשפחות יש החרוסת המסורתית שלהן, שכולם אוהבים ושחוזרת לשולחן בכל שנה ללא כל שינוי. לפני כמה שנים – הייתי אז בתקופה "מקסיקנית" והוספתי שוקולד מריר כמעט לכל תבשיל – התחשק לי להעז ולהפתיע את המשפחה עם תוספת שוקולד מריר לחרוסת הרגילה. לא גיליתי לאף אחד שהחרוסת שכולם מחכים לה השתנתה, הגשתי אותה לשולחן בפנים חתומות – וסדר הפסח ההוא ייזכר לדורות. האוכל שהוגש לא עניין אף אחד, כולם רצו רק עוד מהחרוסת, ובזמן שכולם אכלו מרק עם קניידלך, אני רקחתי במטבח חרוסת...



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו