בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
 

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

סלט היישר מהאדנית: איך להנביט קטניות בבית

הן מקשטות את הבית ביופי כזה, שהלב לא נותן לקטוף, ובכל זאת: כך תנביטו קטניות בבית ותשלבו אותן בסלט

תגובות
הנבטה ביתית
לימור לניאדו תירוש; מסננת חרס: "פשוט" - כלים לגידול נבטים

למה להנביט, תשאלו. אז באופן מפתיע אשיב, "כי זה נורא יפה". כבר כמה חודשים פזורות אצלי על אדני החלונות בבית קערות מסוגים שונים עם קטניות מונבטות עם ניצנים ירוקים, כתומים וורודים. והן מקשטות את הבית ביופי עדין עד אין קץ. בשבילי זו היתה הפתעה משמחת כל כך, שלפעמים התקשיתי להחליט שדי, הן סיימו את תפקידן והגיעה שעתן להיכנס לסלט. אבל היופי זה רק חלק מהתמונה. בעת התהליך הטבעי של ייבוש קטניות (חומוס, שעועית, עדשים וכו') משתנה הרכב הסוכרים שבזרע ונוצרות בו חומצות ששומרות עליו עד הנביטה. כאשר אנו אוכלים...



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו