בסלט, במרק, בתבשיל: אצות הן הרבה יותר מסושי

במטבח היפני הן חומר גלם בסיסי, ויש מה ללמוד ממנו: אצות הים מעניקות בריאות, נוכחות ועניין לתבשילים, סלטים ומרקים רבים

שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקים

יש טעמים שקשורים לילדות ויש כאלה שקשורים לטיולים ולמקומות רחוקים, יש טעמים שמזכירים מפגשים בין אנשים ויש טעמים שמזכירים רגע אחד מהפנט שייזכר לשנים. יש טעמים שנוצרים מיצירתיות של שף גאון וישנם אלה שהטבע יצר - פשוטים, רבי-עוצמה וטהורים. טעמן של אצות הים הוא מהסוג האחרון: יש בהן כל קשת הטעמים של מליחות הים, השקט שבמעמקי האוקיינוס והשלווה והעוצמה הטמונים בגליו. יש באצות הים איכות מאזנת, מרפאת, טובה לגוף ולנפש.

תגיות:

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ