3 מתכונים עם אורז אסור שקיסרי סין שמרו רק לעצמם

קיסרי סין ראו בו מזון מעורר חשק, האיטלקים התאהבו בו, וגם היום הוא לא מאבד מנוכחותו המשכרת. שלושה מתכונים עם אורז אסור

שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקיםכתוב תגובה

יש לי משיכה עזה לאוכל שחור. דיו תמנונים, עדשים, רוטב סויה, תמרהינדי, רכז רימונים, קלמטה, פרג, שום שחור, אצות, בלסמי, קוויאר, שומשום ופלפל שחור וכמובן שוקולד מריר — אלה הם רק חלק מחומרי הגלם השחורים המשלהבים את דמיוני. יש משהו בשחור הזה שמניב טעמים עמוקים ואלגנטיים, מעוררי תשוקה ועונג. גם האורז האסור, כמו שאר חבריו השחורים, מפעיל אצלי את בלוטות החשק וגורם לי לשמוח כמו ילדה שקיבלה צעצוע חדש. טעמו של האורז האסור אדמתי, בדומה לענבים שחורים ויין, עם נוכחות אגוזית, ריחו בעת הבישול עמוק ומשכר ואופיו שונה לחלוטין משל שאר זני האורז - הוא לא מתפרק, לא נדבק ולא סופג טעמים.

תגובות

משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ