בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
 

אתם מחוברים לאתר דרך IP ארגוני, להתחברות דרך המינוי האישי

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

3 מתכונים עם האורז שקיסרי סין שמרו רק לעצמם

קיסרי סין ראו בו מזון מעורר חשק, האיטלקים התאהבו בו, וגם היום 
הוא לא מאבד מנוכחותו המשכרת. שלושה מתכונים עם אורז אסור

5תגובות
לימור לניאדו תירו

יש לי משיכה עזה לאוכל שחור. דיו תמנונים, עדשים, רוטב סויה, תמרהינדי, רכז רימונים, קלמטה, פרג, שום שחור, אצות, בלסמי, קוויאר, שומשום ופלפל שחור וכמובן שוקולד מריר — אלה הם רק חלק מחומרי הגלם השחורים המשלהבים את דמיוני. יש משהו בשחור הזה שמניב טעמים עמוקים ואלגנטיים, מעוררי תשוקה ועונג. גם האורז האסור, כמו שאר חבריו השחורים, מפעיל אצלי את בלוטות החשק וגורם לי לשמוח כמו ילדה שקיבלה צעצוע חדש. טעמו של האורז האסור אדמתי, בדומה לענבים שחורים ויין, עם נוכחות אגוזית, ריחו בעת הבישול עמוק ומשכר ואופיו...



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו