בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
 

אתם מחוברים לאתר דרך IP ארגוני, להתחברות דרך המינוי האישי

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

שום שחור כבר נישנשתם?

מה קורה לשום שמיישנים ומתסיסים אותו? הוא נהפך לשום שחור סוכריה למבוגרים

13תגובות

שנייה לפני שתטעמו את הביס הראשון מהשום השחור, תשכחו לרגע את כל מה שידעתם על שום; תנגסו - ואז תגלו ארץ חדשה ומענגת של מרקמים וטעמים מפתיעים. הקטן והנפלא הזה אמנם מתחיל את חייו כשום רגיל אבל מסיים אותם אחרת - עדין ומרתק, כל־כולו קשת טעמים מרוכזים מהמתוק לחמוץ, ללא מרירות שום אופיינית ובלי ריח שום כבד (גם לא לאחר האכילה), ממש כמו סוכריה למבוגרים. השום השחור צמיגי, דחוס ושחור כפחם הודות לתהליך יישון והתססה שנמשך חודש של שהייה בחום נמוך ובתנאי לחות מבוקרים. בסוף אותו תהליך רמת הנוזלים שבו...



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו