הקסם שמתחולל כשמוסיפים לעוגה שוט אספרסו

שוט של אספרסו טוב – והעוגה או המאפה ממריאים אל על

שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקים

אם זה היה תלוי בי הייתי נותנת פרס נובל למי שהמציא את מכונת האספרסו - ללא ספק זהו משקה גאוני, ששינה את פני העולם המערבי. בוקר בוקר מתעורר עולם שלם לצלילי מכונות קפה הנושפות מים חמים (92 מעלות) בלחץ כדי להפיק משקה שחור וחזק שערכו רב - הוא מעורר את החושים וטעמו מרוכז ועשיר כל כך, שלוקח שנים להבין את כל רובדי הטעם השונים שבו. שכן, קשת טעמיו אדירה - מן המר לכל גוניו עד למתיקות עדינה עם שמץ חמצמצות.

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ