בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
 

אתם מחוברים לאתר דרך IP ארגוני, להתחברות דרך המינוי האישי

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

לפצח את הסוד: הפיסטוק הופך כל מתכון ליצירת אמנות

פסטה קפונטה ופיסטוקים; עוגת פיסטוקים,לימון ומי ורדים; פסטו פיסטוקים: המטבח הסיציליאני הוא פסיפס צבעוני מרתק, והפיסטוק הוא אחד המרכיבים הכי מפתיעים ומלהיבים בו

תגובות

סיציליה היא ארץ שכולה מרחבים ופריחה, האנשים בה חמים, חייכנים, עם תאווה לאוכל שופע ונדיב. והמטבח הסיציליאני יודע לייצר מנות שיש בהן שמחה — קחו את השימוש החכם בשפע הירקות שבו בורך, תוסיפו לזה את שמן הזית המעולה, הדגה המשובחת, עשבי התבלין, האגוזים והבשר שאיכותו מצוינת, ותבינו שהכל אפשרי באי שטוף השמש הזה. אפשר לדמות את המטבח הסיציליאני לפסיפס ססגוני שכל חלק בו הורכב בזמן אחר. לעתים נדמה שהקשר בין החלקים לא ברור, אך כשטועמים מנה מקומית עשויה ביד אמן מבינים שהפסיפס הזה הוא בעצם יצירת אמנות נדירה....



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו