לפצח את הסוד: הפיסטוק הופך כל מתכון ליצירת אמנות

פסטה קפונטה ופיסטוקים; עוגת פיסטוקים,לימון ומי ורדים; פסטו פיסטוקים: המטבח הסיציליאני הוא פסיפס צבעוני מרתק, והפיסטוק הוא אחד המרכיבים הכי מפתיעים ומלהיבים בו

לימור לניאדו תירוש
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקים
לימור לניאדו תירוש

סיציליה היא ארץ שכולה מרחבים ופריחה, האנשים בה חמים, חייכנים, עם תאווה לאוכל שופע ונדיב. והמטבח הסיציליאני יודע לייצר מנות שיש בהן שמחה — קחו את השימוש החכם בשפע הירקות שבו בורך, תוסיפו לזה את שמן הזית המעולה, הדגה המשובחת, עשבי התבלין, האגוזים והבשר שאיכותו מצוינת, ותבינו שהכל אפשרי באי שטוף השמש הזה.

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ