בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
 

אתם מחוברים לאתר דרך IP ארגוני, להתחברות דרך המינוי האישי

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

הקישואים נראים לכם חסרי טעם? חכו עד שתטעמו את המתכונים הבאים

קישואים מוקפצים עם גרגירי חומוס, נענע ויוגורט; זוקיני בתמרהינדי עם עוף טחון, קינואה ופיסטוקים; קרפצ'יו קישואים עם מוצרלה וקלמטה: הקישוא הוא ירק חסר ייחוד, אבל דווקא משום כך הוא מקבל טעמים באהבה, מתמסר לכל תיבול, ומהווה בסיס למתכונים נהדרים

14תגובות

אין מתעתע מקישוא. זהו ירק ללא אופי — אין לו טעם ייחודי, ריחו אינו משאיר חותם, המרקם שלו ספוגי ואין בו ססגוניות מושכת עין. ולמרות כל אלה הוא ירק אהוב ופופולרי במטבחים רבים, כזה שאפשר להכין ממנו מטעמים נהדרים. איך דווקא ירק חסר ייחוד שכזה, בעל אופי כה רופס, הפך לאחד מהנמכרים והנפוצים ביותר? תסכימו איתי שזה קצת מוזר. אז מהו אם כך סוד הקישוא? התשובה פשוטה: היתרון הגדול שלו הוא חסרונו העיקרי. מבלבל? לא בהכרח. ואסביר: הקישוא אהוד דווקא בגלל העדר תכונות דומיננטיות. אנחנו אוהבים להשתמש בו בגלל אופיו...



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו