בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
 

אתם מחוברים לאתר דרך IP ארגוני, להתחברות דרך המינוי האישי

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

העגבנייה שנולדה במבצע צוק איתן מחזקת כל מתכון

לעגבניית איתן, פיתוח חדש של חקלאים מחבל לכיש, יש שם שלקוח מקיץ מלחמתי. אבל חוץ מזה — מהמראה, דרך המרקם ועד האיזון בין החמוץ למתוק — כל־כולה יתרונות. לברק בעגבניות חרוכות; טאג'ין עוף בעגבניות ולימון כבוש; עגבניות ממולאות בטונה ופנקו: שלושה מתכונים שנהנים מהיתרונות האלה

3תגובות

כשמגיע חומר גלם חדש לשוק אני צוהלת, יש עם מה לשחק ויש עוד מה לגלות. עניין חדש ואמיתי מתעורר בי, והחום הכבד של הקיץ שכבר שבועיים מחלחל בי (ומייאש) מפנה לרגע את מקומו לתיאבון חדש השמור לגילויים, המצאות והפתעות משמחות. את עגבניות "איתן" ראיתי לראשונה בשוק הכרמל — ערימה ענקית של יהלומים בצבע עמוק וכהה משכה את עיני. נעמדתי מול עגבניות יפהפיות שלא הכרתי, בגוון ירקרק־אדמדם, מבריקות מרעננות באופן יוצא דופן. הן היו דומות לעגבניות שרי מנומרות, אבל גדולות יותר (בגודל של עגבנייה רגילה) ויפות יפות. כבר בשוק...



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות

כתבות שאולי פספסתם

*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו