בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
 

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

זה הזמן להחליט שחולטים את העוף

הצרפתים והאיטלקים, היפנים והתאילנדים, כולם גילו את יתרונות הבישול בחליטה. ועכשיו, כשחם ולח והבישול בשמן מכביד, זה 
בדיוק הזמן ללכת בעקבותיהם. הפעם עם המתכונים הבאים: סלט קיסר עם עוף חלוט, סלט קינואה 
ענבים ועוף חלוט, סלט וואקמה עם 
עוף חלוט

7תגובות

מסיבה לא ברורה, במטבח הים תיכוני ממעטים להשתמש באחת מהטכניקות הכי פופולריות במטבחי העולם — חליטה. וחבל, כי חליטה היא טכניקה קלה לשימוש שמניבה אוכל טעים ובריא. אני מניחה שתשמחו לדעת שבישול בחליטה עוזר לשמור על משקל גוף תקין, כי אין בו שומן בכלל. ורק בשביל ההשוואה, בכל שיטות הבישול האחרות — צלייה, הקפצה, אפייה או טיגון — נעזרים בשומן (מי יותר מי פחות) כדי להגביר את אפקט החימום (נקודת הרתיחה של שמן גבוהה הרבה יותר מזו של מים) וכדי למנוע התייבשות. בישול בשיטת החליטה עובד על אפקט אחר: בישול בנקודת...



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו