בסלט, בתבשיל, בלביבות: כך תיהנו מהריג'לה, מלכת הקיץ

כשעלים ירוקים אחרים נכנעים לחום הכבד, הריג'לה נשארת זקופה ורעננה, ואפשר להכין ממנה מטעמים

שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקים

שיא הקיץ, והשוק (גם בשש בבוקר) נראה כמו בסוף יום עבודה. הרוכלים עייפים ומזיעים, ורוב הירקות, ובמיוחד העשבים הירוקים, נכנעים לחום הכבד. עייפים, מעט נבולים ולא עושים חשק להיכנס למטבח. רק הריג'לה, מלכת הקיץ, עומדת רעננה וזקופת קומה, מסרבת להיכנע לחום הכבד.

בשונה משאר עלי הסלט השונים, עלי הריג'לה יציבים ובשרניים וטעמם דומיננטי, מעט חמצמץ עם ארומה עשבונית.

תגיות:

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ