בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
 

אתם מחוברים לאתר דרך IP ארגוני, להתחברות דרך המינוי האישי

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

לא על האינג'ירה לבדה: קמח הטף לא רק בריא אלא גם טעים

טף, הקמח האתיופי נטול הגלוטן, הוא חומר גלם משובח לעוגות, עוגיות ולחמים

24תגובות

טף, הדגן המפורסם מאתיופיה, נחשב לדגן הקטן בעולם וככל הנראה גם הבריא מכולם (בארצות הברית הוא מוגדר כסופר פוד). קטן קטן אבל גדול: הוא מספק למיליוני בני אדם ברחבי אתיופיה חומרים מזינים בשיעורים גבוהים שרוב חומרי הגלם אינם מתקרבים אליהם - הוא מפוצץ בחלבונים, בסידן, בברזל, בוויטמינים ובמינרלים רבים. למעשה, ב-100 גרם טף ישנן כל שמונה חומצות האמינו החיוניות לגוף האדם וכמויות של ברזל, סידן וחלבון המצויות ב-10 ביצים. בהחלט נתונים מרשימים. הסיבה לכך היא שגרגיריו הקטנטנים נטחנים לקמח בשלמותם, מה שמבטיח...



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו