חושבים שהגפילטע שלכם הוא הכי טוב? קיראו את המתכון הבא

יש אינספור גרסאות לגפילטע פיש, אבל לזו של זהבה אין מתחרים, רק מכורים. מעקב צמוד אחרי מי שלא מפסיקה לטעום ולשפר במהלך הבישול חושף סוף סוף את הסוד

לימור לניאדו תירוש
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקים
לימור לניאדו תירוש

יעלי, המורה שלי ליוגה, אוהבת אוכל טוב. יש לה חיך מעודן וטעם משובח. היא מאלה שמקבלות ממני קופסאות הביתה כדי שאשמע חוות דעת על מתכונים חדשים, ואם זה ממש דחוף, היא עולה על הטוסטוס ובאה לטעום ישר מהסירים. אני אוהבת לשאול אותה כי יש לנו טעם שונה, היא אוהבת מאוד את כל מה שאני קצת פחות, למשל, אצלה במטבח הכוכבים הם כל סוגי הבצקים, העוגות והקינוחים המתוקים, וכמה שיותר מתוק, מה טוב. אני, לעומתה, אוהבת את הקינוחים והעוגות עם מתיקות עדינה, כדי להרגיש את הטעמים האחרים, והיא, בעקשנות השמורה לאוהבי המתוק האמיתיים, אוהבת את הנחמה שבסוכר — והאיזון הזה בין שתינו יוצר טעמים מושלמים. אבל לא רק במתוק היא שם בשבילי. גם בכל מה שקשור לאוכל יהודי של יוצאי מזרח אירופה היא אלופה. קאשה, סלט ביצים, כבד קצוץ, צ'ולנט, רגל קרושה, קרפלך, לפתני פירות, לאטקס וכו' — כל מה שהיא מכינה פשוט מעולה שבמעולים.

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ