בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
 

אתם מחוברים לאתר דרך IP ארגוני, להתחברות דרך המינוי האישי

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

חושבים שהגפילטע שלכם הוא הכי טוב? קיראו את המתכון הבא

יש אינספור גרסאות לגפילטע פיש, אבל לזו של זהבה אין מתחרים, רק מכורים. מעקב צמוד אחרי מי שלא מפסיקה לטעום ולשפר במהלך הבישול חושף סוף סוף את הסוד

8תגובות

יעלי, המורה שלי ליוגה, אוהבת אוכל טוב. יש לה חיך מעודן וטעם משובח. היא מאלה שמקבלות ממני קופסאות הביתה כדי שאשמע חוות דעת על מתכונים חדשים, ואם זה ממש דחוף, היא עולה על הטוסטוס ובאה לטעום ישר מהסירים. אני אוהבת לשאול אותה כי יש לנו טעם שונה, היא אוהבת מאוד את כל מה שאני קצת פחות, למשל, אצלה במטבח הכוכבים הם כל סוגי הבצקים, העוגות והקינוחים המתוקים, וכמה שיותר מתוק, מה טוב. אני, לעומתה, אוהבת את הקינוחים והעוגות עם מתיקות עדינה, כדי להרגיש את הטעמים האחרים, והיא, בעקשנות השמורה לאוהבי המתוק...



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו