בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
 

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מתוק התפוח: שטרודל שינצח בכל מבחן טעימה

אין כמו מאפה תפוחים ריחני, שחום ופציח להתחיל בו שנה טובה במיוחד. צעד אחר צעד להכנת השטרודל המושלם, ויש גם טיפ: איך להכין מראש ועדיין ליהנות מכל הטוב הזה

9תגובות
לימור לניאדו תירוש

פעם, ביקור בבית קפה בתל אביב היה בילוי של ממש. אני זוכרת את עצמי, ילדה קטנה ורזה, אוחזת בידה של אמי, צועדות במרץ לאורך רחובותיה המוצלים של העיר בדרך לביקור השבועי "בביתקפה". כל שבוע נבחר בית קפה אחר (עידית, לבנה, יהודית, קפה עטרה), אבל התפריט תמיד היה קבוע: קפה הפוך בשבילה (פעם קפה הפוך היה וואו!), שוקו קר בשבילי ושטרודל חם שחלקנו שתינו. ברחובות העיר הקטנה והיפה היו פזורות מספר מצומצם של קונדיטוריות קטנות וטובות כמיטב המסורת המהודרת של ימי פרנץ יוזף ומריה תרזה כשווינה היתה בירת האימפריה...



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו