מתוק התפוח: שטרודל שינצח בכל מבחן טעימה

אין כמו מאפה תפוחים ריחני, שחום ופציח להתחיל בו שנה טובה במיוחד. צעד אחר צעד להכנת השטרודל המושלם, ויש גם טיפ: איך להכין מראש ועדיין ליהנות מכל הטוב הזה

שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקים

פעם, ביקור בבית קפה בתל אביב היה בילוי של ממש. אני זוכרת את עצמי, ילדה קטנה ורזה, אוחזת בידה של אמי, צועדות במרץ לאורך רחובותיה המוצלים של העיר בדרך לביקור השבועי "בביתקפה". כל שבוע נבחר בית קפה אחר (עידית, לבנה, יהודית, קפה עטרה), אבל התפריט תמיד היה קבוע: קפה הפוך בשבילה (פעם קפה הפוך היה וואו!), שוקו קר בשבילי ושטרודל חם שחלקנו שתינו.

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ