סנובים, ואת הסקונס הבריטיות אכלתן כבר?

מאפי הבוקר הצרפתיים אולי מהודרים מהן, אבל עם החן האנגלי הצנוע שלהן, הריח המתוק ופשטות ההכנה הן נותנות להם פייט טוב. שלושה מתכונים לסקונס

לימור לניאדו תירוש
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקים7
לימור לניאדו תירוש

"איזה כיף לנו", ככה אנחנו קוראות לקבוצת הווטסאפ שלנו. אנחנו — זו קבוצה של שלוש נשים, שכבר שנים הן יחד, לטוב ולרע. ולמה בעצם כיף לנו? הרי לא כל כך קל לחיות כאן... כיף לנו כי יש לנו האחת את השנייה וזה חזק ולתמיד. נכון ודי ברור שכיף לנו בשמחות, אבל גם כשעצוב וקשה כיף לנו, כי יש מי שינגב את הדמעות ויעטוף חזק עד שיעבור. כשאחת מאיתנו עוברת תקופה קשה כזאת, שם הקבוצה משתנה ל"קירות תומכים", וכשמגיע האיזון חוזר השם המקורי. אז אנחנו יודעות הכל, מכילות הכל, מקבלות הכל, ותמיד באהבה ובלי טיפת ביקורת. וכן, הרבה יותר קל לצלוח את החיים כשהן שם. ופעם בשבוע, זה קודש הקודשים, בלי ביטולים ובלי תירוצים, אנחנו נפגשות בשבת אחרי הצהריים לתה וסקונס, לצד ריבה ושמנת חמוצה. זו הדרך שלנו להתחיל את השבוע, עם הלחמניות הבריטיות האלה, כי הן כמונו — חמות, מנחמות, ומקבלות באהבה.

תגיות:

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ