כך תכינו קינוחים טבעוניים שיגרמו לכולם ללקק את האצבעות

טבעונות זה טעים: סודות ההכנה של עוגות וקינוחים משובחים בלי ביצים ומוצרי חלב

לימור לניאדו תירוש
שתפו בפייסבוק
שתפו כתבה במיילשליחת הכתבה באימייל
שתפו כתבה במיילשליחת הכתבה באימייל
מעבר לטוקבקיםכתוב תגובה
הדפיסו כתבה
לימור לניאדו תירוש

גיא הנגר שלי (לקרוא לו נגר זה מאוד לא מדויק, הוא אמן עם רוח של יוצר, אופי של שען שווייצרי וידיים של נוירוכירורג) הפך להיות טבעוני. אולי האדם האחרון שחשבתי שיש לו עניין ברווחת החיות על פני הכדור שלנו. כן, זה כאן ומקיף אותי מכל עבר. כולם מסביבי נהפכו לטבעונים ואני לאט לאט נשברת. מפחיתה בשר, עוף ודגים, מנסה לצמצם את צריכת החלב והביצים ושוברת את הראש כדי למצוא תחליפים ראויים. זה לא קל. יש בהם, בכל החומרים האלה, איכויות קולינריות שקשה למצוא להם מקבילה ראויה.

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ