בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
 

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

כך תכינו קינוחים טבעוניים שיגרמו לכולם ללקק את האצבעות

טבעונות זה טעים: סודות ההכנה של עוגות וקינוחים משובחים בלי ביצים ומוצרי חלב

20תגובות

גיא הנגר שלי (לקרוא לו נגר זה מאוד לא מדויק, הוא אמן עם רוח של יוצר, אופי של שען שווייצרי וידיים של נוירוכירורג) הפך להיות טבעוני. אולי האדם האחרון שחשבתי שיש לו עניין ברווחת החיות על פני הכדור שלנו. כן, זה כאן ומקיף אותי מכל עבר. כולם מסביבי נהפכו לטבעונים ואני לאט לאט נשברת. מפחיתה בשר, עוף ודגים, מנסה לצמצם את צריכת החלב והביצים ושוברת את הראש כדי למצוא תחליפים ראויים. זה לא קל. יש בהם, בכל החומרים האלה, איכויות קולינריות שקשה למצוא להם מקבילה ראויה. אז השבוע הוא בא לבקר את המטבח שהוא עשה...



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו