כך תכינו קינוחים טבעוניים שיגרמו לכולם ללקק את האצבעות
טבעונות זה טעים: סודות ההכנה של עוגות וקינוחים משובחים בלי ביצים ומוצרי חלב
גיא הנגר שלי (לקרוא לו נגר זה מאוד לא מדויק, הוא אמן עם רוח של יוצר, אופי של שען שווייצרי וידיים של נוירוכירורג) הפך להיות טבעוני. אולי האדם האחרון שחשבתי שיש לו עניין ברווחת החיות על פני הכדור שלנו. כן, זה כאן ומקיף אותי מכל עבר. כולם מסביבי נהפכו לטבעונים ואני לאט לאט נשברת. מפחיתה בשר, עוף ודגים, מנסה לצמצם את צריכת החלב והביצים ושוברת את הראש כדי למצוא תחליפים ראויים. זה לא קל. יש בהם, בכל החומרים האלה, איכויות קולינריות שקשה למצוא להם מקבילה ראויה.