בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
 

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

סוד הגרגיר האיראני או: איך לעשות אורז פרסי כהלכתו

הוא נקרא אורז פרסי, אבל הסוד שלו טמון דווקא בתפוחי האדמה או ביוגורט שבתחתית הסיר. התחתית הזאת, שנהיית לראש בצלחת, היא שעושה את ההבדל

42תגובות
לימור לניאדו תירו

בטח יישמע לכם מוזר, אבל לא פשוט (אפילו די אמיץ) להיכנס לתוך סירי האורז הפרסיים, בייחוד אם אינך חלק מהקהילה הזאת. בגרגירי האורז האלה חרוטה היסטוריה מפוארת של בשלנים, ששומרים בסודי סודות את אופן ההכנה שלהם ומעבירים את הידע הספוג בידיים בלחישות מדור לדור, שמא חלילה יתפרסם ברבים. גאוות המשפחה כולה תלויה במרקם, בצבע ובטעם של הפלא הלבן הזה. והטהדיג — השכבה התחתונה שבסיר, השרופה למשעי, הקריספית, השחומה, המגרה, הספוגה ומבריקה מתמצית טעמי האורז — היא היא גולת הכותרת בארוחה, ההפתעה; היא הדבר שכולם מחכים...



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו