בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
 

אתם מחוברים לאתר דרך IP ארגוני, להתחברות דרך המינוי האישי

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

3 מתכונים שמזכירים למה אנחנו אוהבים תפוחי אדמה

הוא זול ומשביע, אותנטי וטעים, ומעל הכל מצליח להפתיע ולשנות את אופיו עם כל טכניקת בישול. הגיע הזמן להעמיק את ההיכרות עם הפקעת האהובה מכולן: תפוח האדמה

13תגובות
סלסלת תפוחי אדמה
לימור לניאדו תירו

כולם אוהבים תפוחי אדמה. מבושלים, צלויים, מטוגנים, מפוחמים ממדורה מעשנת או כעננים רכים ולבנים בפירה. אהבתנו הכמעט עיוורת לפקעת הזו נעוצה בעובדה הפשוטה שיש בתפוח האדמה מן האנרגיה המנחמת, האותנטית, שלא מבקשת הרבה. מעבר לעובדה הבסיסית שהוא זול ומשביע, יתרונו הקולינרי הגדול טמון ביכולתו להפתיע ולשנות את אופיו עם כל טכניקת בישול. תפוח אדמה הוא ירק מתמסר: אם תרצו אותו פריך — חום גבוה (בטיגון או בתנור) יספק לכם את הירק הכי קריספי במטבח, ואם תרצו אותו רך, נעים ואוורירי — בישול במים או באידוי יאפשרו לכם...



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו