3 מתכונים שמזכירים למה אנחנו אוהבים תפוחי אדמה

הוא זול ומשביע, אותנטי וטעים, ומעל הכל מצליח להפתיע ולשנות את אופיו עם כל טכניקת בישול. הגיע הזמן להעמיק את ההיכרות עם הפקעת האהובה מכולן: תפוח האדמה

לימור לניאדו תירוש
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקים
לימור לניאדו תירוש

לחצו על הפעמון לעדכונים בנושא:

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ