למה לשתות בירה, אם אפשר לבשל איתה?

בירה לסוגֶיה מתאימה להפליא לתבשילים ולקינוחים, לדברי מאפה ולנזידים

לימור לניאדו תירוש
שתפו בפייסבוק
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקיםכתוב תגובה
לימור לניאדו תירוש

תתפלאו לשמוע אבל הבלגים הם עם הרפתקני, בוודאי בכל מה שקשור לבירה. הם היו הראשונים בעולם שהרשו לעצמם ללהטט עם בירה כמעט ככל העולה על מוחם הקודח (מאדי הבירה). הבירות הבלגיות מבושלות בטכניקות שונות, מגוונות בסוגי דגנים שונים ובשיעורי אלכוהול משתנים, והן עשירות בתבלינים שונים, בתמציות של חלקי צמחים ובמיצוי של פירות.

תגובות

משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ