בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
 

אתם מחוברים לאתר דרך IP ארגוני, להתחברות דרך המינוי האישי

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

למה לשתות בירה, אם אפשר לבשל איתה?

בירה לסוגֶיה מתאימה להפליא לתבשילים ולקינוחים, לדברי מאפה ולנזידים

3תגובות
תבשיל בבירה
לימור לניאדו תירו

תתפלאו לשמוע אבל הבלגים הם עם הרפתקני, בוודאי בכל מה שקשור לבירה. הם היו הראשונים בעולם שהרשו לעצמם ללהטט עם בירה כמעט ככל העולה על מוחם הקודח (מאדי הבירה). הבירות הבלגיות מבושלות בטכניקות שונות, מגוונות בסוגי דגנים שונים ובשיעורי אלכוהול משתנים, והן עשירות בתבלינים שונים, בתמציות של חלקי צמחים ובמיצוי של פירות. מעבר לשתיית הבירה, הבלגים משתמשים בה כדי להעשיר את תבשיליהם, והם מתייחסים לסוגֶיה השונים כמו אל מגירת תבלינים - לכל בירה האופי שלה, עם הצבע, הטעם והריח הייחודיים לה. כאשר רוצים...



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו