בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
 

אתם מחוברים לאתר דרך IP ארגוני, להתחברות דרך המינוי האישי

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

אל תגידו שהם דפוקים: 3 מתכונים שהזיתים מוסיפים להם עוקץ

שחורים או ירוקים, נאבלי או קלמטה יווני הזיתים, שעונת המסיק שלהם מתקרבת לסיומה, יכולים להעשיר אינספור תבשילים בנגיעה של עוקצנות. בתנאי שבוחרים אותם נכון

4תגובות
קציצות איטלקיות 
בזיתים וחצילים
לימור לניאדו תירו

אלה ימים של סוף עונת המסיק. התברכנו בחבל ארץ שטוף שמש עם תנובת אדמה עשירה וטובה, לרבות שפע עצי זית מעוקלי גזרה ועתיקי יומין, המעניקים זה דורות לתושבי האזור שמן זית בריא לגוף וזיתים טעימים למאכל. בימים אלה נכבשים בכל רחבי אגן הים התיכון זיתים חדשים מן המסיק האחרון, והם נשמרים באלפי חביות וצנצנות, בעשרות תצורות ובטעמים שונים. זיתים אלה יהיו טובים למאכל ממש בקרוב (הזמן הממוצע של כבישת זיתים נע בין שבועיים לארבעה חודשים), ואני מחכה להם בקוצר רוח: אני אוהבת לתבל את תבשילי בזיתים, הם מעניקים להם...



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו