בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
 

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מה לקוקוס ולמרק עגבניות? מתברר שהרבה

מה ההבדל בין חלב קוקוס לקרם קוקוס? וכמה אחוזי שומן יש בהם? אחרי שמתגברים על הבלבול שנגזר מתקנות משרד הבריאות והרבנות, אפשר להשביח מנות עם שניהם

21תגובות

נוזל קוקוס, חלב קוקוס, מי קוקוס, קרם קוקוס — בואו נעשה סדר אחת ולתמיד. נוזל קוקוס הוא הנוזל הנמצא בליבת אגוז הקוקוס. הוא שקוף לחלוטין, ולרוב לא משתמשים בו לבישול; הוא מיועד לשתייה וכשהוא קר אין משקה מרווה, בריא (עשיר באשלגן) וטעים ממנו. אפשר לרכוש את המשקה הצלול במכל קרטון אישי או לקנות בחנות טבע אגוז קוקוס טבעי — לא כולן מוכרות זאת — ולשתות את תוכנו. חלב קוקוס וקרם קוקוס, המיועדים לבישול, עשויים מבשר הקוקוס המצוי מתחת לקליפה החומה. את הבשר הלבן קוצצים, משרים במים רותחים במשך שעה ואז...



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו