קארי מסמאן תאילנדי

מסמאן, סוג של קארי תאילנדי, הוא חמצמץ-מתקתק ולרוב פחות חריף מהקארי המוכר כאן. איך ומה עושים איתו

שתפו בפייסבוק
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקיםכתוב תגובה

מקורם של תבשילי הקארי האסיאתיים, כולל אלה מהפיליפינים, תאילנד, מאלזיה, אינדונזיה, בורמה ונפאל - במטבח ההודי העתיק, ובארצות השונות התפתחו אינספור גרסאות, תבלינים ותוספות מקומיות. בשפת הטאמי העתיקה (של הודו וסרילנקה) משמעות השם קארי היא רוטב, וכזה הוא תמיד נשאר: מעט ירקות, בשר, עוף או דגים והרבה (!) רוטב סמיך ומתובל.

תגיות:

תגובות

משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ