בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
 

אתם מחוברים לאתר דרך IP ארגוני, להתחברות דרך המינוי האישי

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

תכירו קארי שלא הכרתם: מסמאן, קארי תאילנדי

מסמאן, סוג של קארי תאילנדי, הוא חמצמץ-מתקתק ולרוב פחות חריף מהקארי המוכר כאן. איך ומה עושים איתו

8תגובות
מסמאן דלעת, 
חצילים וביצים
לימור לניאדו תירו

מקורם של תבשילי הקארי האסיאתיים, כולל אלה מהפיליפינים, תאילנד, מאלזיה, אינדונזיה, בורמה ונפאל - במטבח ההודי העתיק, ובארצות השונות התפתחו אינספור גרסאות, תבלינים ותוספות מקומיות. בשפת הטאמי העתיקה (של הודו וסרילנקה) משמעות השם קארי היא רוטב, וכזה הוא תמיד נשאר: מעט ירקות, בשר, עוף או דגים והרבה (!) רוטב סמיך ומתובל. כל תבשיל קארי יתחיל בהכנת מחית קארי, ולכל אזור המחית שלו. מחית הקארי ההודית תכיל מגוון גדול של תבלינים יבשים, כגון כורכום, הל, צ'ילי, כוסברה יבשה, ציפורן, זנגוויל, אגוז מוסקט וחילבה,...



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו