שתפו בפייסבוק
שתפו כתבה במיילשליחת הכתבה באימייל

הן יפות, טריות, בוהקות וטעימות - זה הזמן לדלעת

מדלעת השדה ועד דלעת יפנית — מסוגי הדלעת השונים אפשר להכין עשרות מעדנים

שתפו כתבה במיילשליחת הכתבה באימייל
מעבר לטוקבקיםכתוב תגובה
הדפיסו כתבה
לימור לניאדו תירוש

בשנים האחרונות, כמה משמח, בורכנו בשפע זני דלעות בצורות, בצבעים ובטעמים שונים. בעונת החורף הן ממש מבקשות שניקח אותן מהמדף, יפות כל כך, בוהקות בצבען העז, מעוררות בדקה את בלוטות הטעם ואת החשק לרוץ למטבח ולהכין משהו חם.

עם דלעת טרייה ומתוקה אפשר להכין עשרות מעדנים במטבח: מרקים, סלטים, מיני קארי שונים, קדירות עוף, בשר וטלה, פסטות, ריזוטו, ריבות ואפילו עוגות. בשר הדלעת רך, עשוי חוטים־חוטים ומרקמו נעים וקטיפתי. אז בואו נעשה קצת סדר בשפע הזה שנחת עלינו:

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ