בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
${m.global.stripData.hideElement}
 

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

הן יפות, טריות, בוהקות וטעימות - זה הזמן לדלעת

מדלעת השדה ועד דלעת יפנית — מסוגי הדלעת השונים אפשר להכין עשרות מעדנים

2תגובות

בשנים האחרונות, כמה משמח, בורכנו בשפע זני דלעות בצורות, בצבעים ובטעמים שונים. בעונת החורף הן ממש מבקשות שניקח אותן מהמדף, יפות כל כך, בוהקות בצבען העז, מעוררות בדקה את בלוטות הטעם ואת החשק לרוץ למטבח ולהכין משהו חם. עם דלעת טרייה ומתוקה אפשר להכין עשרות מעדנים במטבח: מרקים, סלטים, מיני קארי שונים, קדירות עוף, בשר וטלה, פסטות, ריזוטו, ריבות ואפילו עוגות. בשר הדלעת רך, עשוי חוטים־חוטים ומרקמו נעים וקטיפתי. אז בואו נעשה קצת סדר בשפע הזה שנחת עלינו: הדלעת הפופולרית בישראל היא דלעת השדה...



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו