בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
 

אתם מחוברים לאתר דרך IP ארגוני, להתחברות דרך המינוי האישי

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

תמר עם כל דבר? נסו את תמר ברהי

תמר ברהי מוסיף טוויסט מעניין לתבשילים ולמאפים ומעניק להם רובד טעמים לא מוכר, עשיר ועמוק. ט"ו בשבט, שחל השבוע, הוא זמן מושלם לבדוק את הערך המוסף שלו

תגובות

קרה לכם פעם שלקחתם ביס מאיזה פרי או ירק, או ממאכל שחשבתם שאתם מכירים, ופתאום עצרתם לרגע בהפתעה? כי התחושה היתה אחרת, כי זה היה כל כך הרבה יותר טעים, שלרגע הרגשתם שעד היום לא טעמתם את הדבר האמיתי? זה מה שקרה לי עם תמר ברהי (barhi), תמר שטעמו היה כה שונה ואדיר שלרגע לא הבנתי מה אני אוכלת. פרי או אולי טופי־מקורמל? נתקלתי בו בפעם הראשונה בחנות הטבע של רון ביפו, זו שכבר הוזכרה כאן. רון מביא אוצרות ומעדנים ממשקים אורגניים קטנים, מחקלאים מרוחקים ומאנשי מזון ורוח שכל מרצם והווייתם נתונים לשיבוח...



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו