תמר עם כל דבר? נסו את תמר ברהי

תמר ברהי מוסיף טוויסט מעניין לתבשילים ולמאפים ומעניק להם רובד טעמים לא מוכר, עשיר ועמוק. ט"ו בשבט, שחל השבוע, הוא זמן מושלם לבדוק את הערך המוסף שלו

לימור לניאדו תירוש
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקיםכתוב תגובה
לימור לניאדו תירוש

קרה לכם פעם שלקחתם ביס מאיזה פרי או ירק, או ממאכל שחשבתם שאתם מכירים, ופתאום עצרתם לרגע בהפתעה? כי התחושה היתה אחרת, כי זה היה כל כך הרבה יותר טעים, שלרגע הרגשתם שעד היום לא טעמתם את הדבר האמיתי? זה מה שקרה לי עם תמר ברהי (barhi), תמר שטעמו היה כה שונה ואדיר שלרגע לא הבנתי מה אני אוכלת. פרי או אולי טופי־מקורמל?

תגיות:

תגובות

משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ