בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
 

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

איך נהפך מרק הלחם האיטלקי ממאכל של עניים - לאמנות

הפפה־דה־פומודורו והריבוליטה נוצרו כמאכלים משביעים בעבור כפריים עניים. למרות פשטות חומרי הגלם והשימוש בשאריות לחם, ואולי דווקא בזכותם, הם הפכו למרקים מסעירים

4תגובות

קערת מרק היא קערה מופלאה, האוצרת בתוכה עולם שלם של טעמים ומרקמים. בכל מדינה קערת המרק תשקף את התרבות ואת פרי האדמה - בתאילנד הקערה תהיה גדולה, תכיל נוזל צלול שופע טעמים מנוגדים, שנספגו משפע השורשים והעשבים שבו, ואילו ביפן היא תהיה עמוקה ואלגנטית, תכיל נוזל מרוכז בטעמים של ים ורוח הזן. באיראן המרק יהיה צלול וחמוץ ובהודו סמיך וחריף. בצרפת המרקים יהיו מהודרים, חלקים משמנת מתוקה, ובספרד – עשירים בחלקי בשר ובקטניות. המרקים האיטלקיים הם משהו אחר. יש בהם נוכחות ארצית, פראית וגסה עם עומק טעמים ואינספור...



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו