בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
${m.global.stripData.hideElement}
 

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מסע שורשים: זה הזמן לסלרי

הטעם הדומיננטי, הריח המטריף והמטעמים שאפשר להכין משורש סלרי

5תגובות

בכל חודשי הקיץ אני מתגעגעת אליו, מחכה שיגדל וישמין ממי הגשם עד שטעמו יחזור להיות הדבר האמיתי. עבורי, יותר מדי זמן הוא קטנטן, רזה וכמוש; בלי טעם, בלי ריח, בלי כל הקסם שבו. ואני ממתינה בסבלנות, כמו בכל שנה, ויודעת שאחרי הגשם הגדול הוא יתמלא במי האדמה ויעשיר את תבשילי בטעם ובריח שיש רק לו. השנה, לא יודעת למה, לקח לו הרבה יותר זמן, ורק עכשיו, ממש־ממש עכשיו, הוא חזר להיות עצמו, ויישאר איתנו גדול ורב־עוצמה לפחות לחצי שנה. בוודאי הבנתם, אני אוהבת שורש סלרי. ממש אוהבת. וכשהוא מגיע לשיאו אני משתמשת בו...



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו