בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
 

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

לא על פופאי לבדו: למה כדאי לשלב במתכונים תרד

ברזל אמנם יש בו פחות משנהוג לחשוב, אבל חוץ מזה הוא מושלם: איך להעשיר מתכונים בתרד בלי לבלבל בין הזנים

8תגובות

"היא לא דומה לאף אחת אחרת" — זה השיר שמזדמזם לי בראש כשאני שוטפת עלי תרד, ממלאת את הכיור במים קרים, טובלת את העלים ומסיעה אותם במים בתנועות סיבוביות, כדי שהחול יוסר וישקע בתחתית הכיור. כי לעלי התרד יש אופי שונה, מין איכות מרגיעה, מעודנת. כבר כשאני רואה אותם על הדוכן בשוק - רעננים, יפים ובוהקים בירוק מהפנט — התחושה שהם לא דומים לשום עלה ירוק אחר אינה מרפה. מצד אחד, הם ארציים, פשוטים ונגישים. מצד אחר, יש בהם משהו מלכותי, בדומה למעדנים ולמזונות נדירים. עלי התרד אכן מעשירים מיני מינים של מזונות...

רוצים לקבל כל טור של לימור לניאדו תירוש ישירות למייל, מיד עם פרסומו? לחצו על ״התראות במייל״, כאן למעלה בשורת השיתוף


תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו