בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
${m.global.stripData.hideElement}
 

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לשבוע בלבד - מינוי לאתר ב-50% הנחה  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

למה כדאי להכין ממש עכשיו קדירת ביף בורגיניון

במקורו הוא היה תבשיל פשוט שנעשה מחלקי בשר זולים ומשאריות יין, אך עם הזמן נהפך לאחד מסמלי המטבח הצרפתי: רגע לפני שהחורף נגמר, מתכון לביף־בורגיניון

3תגובות
ביף בורגיניון על מצע פירה
לימור לניאדו תירוש

ביף־בורגיניון, מתבשילי הדגל הצרפתיים המפורסמים ביותר, הוא קדירת בשר חורפית וסמיכה שמקורה בבורגון, אותו חבל ארץ הידוע - מלבד במסעדות המכוכבות שבו ובמעדני הגורמה שלו - גם בכרמיו שופעי הפרי וביין האדום המשובח. ביף־בורגיניון הוא קדירה יחידה ומיוחדת, טעימה ועשירה, המורכבת מנתחי בשר שמבושלים במשך זמן רב עם יין אדום, בצלצלי שאלוט ובייקון. במקור הוא נחשב לתבשיל יומיומי פשוט ובושל בשאריות היין שנותרו בעת ייצור היין המקומי. אלו ריככו את חלקי הבשר הזמינים לכל כיס והפכו אותם לנימוחים ועשירים בטעם. בעת...

רוצים לקבל כל טור של לימור לניאדו תירוש ישירות למייל, מיד עם פרסומו? לחצו על ״התראות במייל״, כאן למעלה בשורת השיתוף

קבלו גישה מלאה לכל תכני הארץ באתר ובסמארטפון



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו