בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
 

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

סינייה: כששמיכה מענגת של טחינה עוטפת תבשיל ריחני

סינייה, מהתבשילים האופייניים של המטבח הערבי המקומי, הוא גילום של אחד החיבורים הכי מוצלחים שיש: טחינה רכה וחמה על קציצות טלה ויש גם גרסה טבעונית

תגובות

סינייה הוא תבשיל של בשר טלה טחון אפוי תחת מעטה סמיך של טחינה חמה שכולו ספוג בטעמים עזים המאפיינים את המטבח הערבי המקומי. גלגול קציצות לסינייה והכנת טחינה במרקם המדויק הם דבר שבשגרה במטבחים הערביים, והם עושים זאת במיומנות ובקלילות השמורות לידיים שזה דורות מכינות מנות שלעולם לא נס ליחן. החיבור שבין טחינה רכה וחמה לבין קציצות טלה ריחניות הוא מהמענגים והמוצלחים שאני מכירה, וכמעט תמיד מציף אותי אושר גדול כשאני פוגשת סינייה טובה שכל כולה עסיסיות נוטפת טעמים סוערים. השם סינייה הוצמד לתבשיל משום...



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו